О нама - Arix

АРИКССХОП компанија постоји на тржишту Балкана од 2007. године и највећи је добављач грађевинског материјала највише класе.
Сваки дан АРИКССХОП компанија иде напред, додајући да свом асортиману нових производа и иновативних решења. Ми развијамо нове материјале и технологије, учествују у разним семинарима и специјализованих изложби.
Главни циљ компаније АРИКССХОП – дају купцу бољи квалитет производа.
АРИКССХОП нуди високо квалитетне производе из економске класе у ексклузивну позицију у поретку. Купци наше компаније увек може изабрати постојећих производа у каталогу или да нареди на индивидуалном пројекту. Налазимо најбоље решење за вас. Наши стални дизајнери особље ће Вам понудити занимљив и индивидуалних фасадни решења и решења за унутрашње уређење и високо обучене мајсторе да оствариш свој сан стварност.
АРИКССХОП спроводи пројекте било сложености. Ми вам представљамо само мали спектар наших услуга:
1. Развој сауне и хамама пројеката и њихово спровођење;
2. Изградња тераса и пергола на стандарду и појединачних пројеката;
3. завршни ентеријера и фасаде ариша дрвета и других материјала
АРИКССХОП ће вам помоћи да искусите хармонично јединство своје куће
АРИКССХОП је званични дистрибутер брендова „Нарви“, „СИХГА“, „РХЕНОЦОЛЛ“.
Цена и квалитет није последњи елемент у избору сарадње са ове или оне фирме, а ми смо спремни да вам направи најбољу понуду на тржишту.
Заједно са вама, правимо слику вашег дома и наше фирме!
АРИКССХОП компанија је увек отворен за нове пословне контакте и партнерства. Ми смо спремни да размотре своје приједлоге у оквиру наше компаније.